Specialisten

Sanisale is een keten met 82 sanitairwinkels in Nederland, België, Duitsland en op Curaçao. A-merken voor groothandelprijzen, dat is een succesformule. Door de producten slim en groot in te kopen, kunnen de prijzen laag blijven. Het innovatieve bedrijf geniet steeds meer bekendheid en is onder andere hoofdsponsor van het programma ‘Uitstel van executie’ en het nieuwe programma ‘Kopen zonder Kijken’.

Ruime keus en snelle levering

In de showroom is een ruime keus aan badkamers, vloeren, toiletten en tegels, zodat aan al je wensen kan worden voldaan. Of je nu van een romantisch klassieke stijl houdt of van moderne trendy matzwarte kranen, tegels met een natuurlijke look en badkamermeubels met een industriële uitstraling, het kan allemaal. Sanisale verkoopt merken als Grohe, Villeroy & Boch, Hotbath, Geberit en Sphinx en levering vindt vaak uit voorraad plaats, maar in ieder geval binnen 14 dagen. Voor inmeten, monteren en installeren kan ook gezorgd worden. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met professionele aannemers.

Thuis een 3D ontwerp maken

In de winkel kun je een gratis 3D ontwerp laten maken van je nieuwe badkamer, zodat je een goed beeld hebt van het eindresultaat. Op basis daarvan krijg je een vrijblijvende offerte. Met de badkamerconfigurator kun je ook zelf thuis een tekening maken. Heb je al een offerte van een ander bedrijf? Die kun je via de website mailen en je krijgt van Sanisale een nieuwe offerte op basis van dezelfde (of in sommige gevallen vergelijkbare) producten, voor een steevast lagere prijs.

Extra korting door Buycoins

 ‘Het ergste wat u kan gebeuren is dat u de laagste winkelprijs van Nederland heeft’

De Buycoin is een platform waarop vraag en aanbod in de huidige (retail)markt worden samengebracht. Iedere consu­ment die bij een aankoop deelneemt aan het platform, helpt mee aan de waardecreatie en waardevermeerdering daarvan. De waarde komt tot uiting in de koers van de Buycoin cryptomunt, de Buycoin. Het doel van de Buycoin is om de waarde die het platform genereert te verdelen onder haar gebruikers, ofwel te verdelen onder de klanten die middels de Buycoin een aankoop doen bij bijvoorbeeld Sanisale. Dit kan voor de klanten leiden tot hoge kortingen op hun aankoop. Kortingen die nooit voor mogelijk werden gehouden! Voor de klant brengt aansluiting/deelname bovendien geen enkel risico met zich mee, want de uitlevering van de aankoop wordt door Sanisale gegarandeerd tegen de vooraf afgesproken prijs.

In de winkel van Paul van Mook kunnen ze je er alles over vertellen en aan de hand van een simpel, duidelijk voorbeeld uitleggen wat de Buycoin voorjou als klant kan betekenen. Risicovrij!

Welkom

Je bent van harte welkom in de showroom in Drachten. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Komen de openingstijden niet uit? Geen probleem, bel dan voor een afspraak buiten deze tijden. Graag tot ziens!

Sanisale Drachten
Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten
Tel.
0512 844 271

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.