Lokaal nieuws vrijdag 15 februari 2019

We adviseren niet alleen hypotheken van onszelf!

Natuurlijk wil je dat je de juiste keuze maakt als je een huis koopt. Niet alleen in het huis, maar ook in je hypotheek. Het is tenslotte één van de grootste uitgaven in je leven. Een verbintenis die je aangaat voor een lange tijd. Maar hoe zorg je dat je de juiste keus maakt? 

De juiste hypotheek vinden, kan best een puzzel zijn. Want wat voor de één een goede hypotheek is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Dat hangt af van je situatie en wensen. Daarom helpen we je graag met hypotheekadvies op maat. We adviseren daarbij niet alleen hypotheken van onzelf, maar ook van andere aanbieders, zoals een hypotheek van Aegon, Nationale Nederlanden, A.S.R. of BLG. 

Wil jij ook verzekerd zijn van een goed hypotheekadvies? 

En heb je geen zin om zelf eindeloos te vergelijken tussen de verschillende aanbieders, alle voorwaarden en mogelijkheden? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Loop binnen in één van onze filialen, Markt 66 in Drachten of Wettertoer 6 in Heerenveen. 

Goed om te weten: ons advies is 100% onafhankelijk. We krijgen hiervoor geen provisie van de verschillende aanbieders. We rekenen alleen een gebruikelijke vergoeding voor het hypotheekadvies, zoals je die overal betaalt.

SNS Drachten, Markt 66

SNS Heerenveen, Wettertoer 6

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden