Lokaal nieuws maandag 15 april 2019

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek

Bij ons valt er wat te kiezen, want we adviseren niet alleen hypotheken van onszelf. En goed nieuws; je kunt ook je ASN hypotheek bij ons krijgen! Met een aantrekkelijke rentekorting als je plannen hebt om je huis te verduurzamen.

De juiste hypotheek vinden, kan best een puzzel zijn. Want wat voor de één een goede hypotheek is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Daarom helpen we je graag met hypotheekadvies op maat. We adviseren daarbij niet alleen hypotheken van onszelf, maar ook van andere aanbieders. Zodat je de hypotheek krijgt die bij je past.

Behalve een SNS Hypotheek, kun je via ons hypotheken afsluiten van Aegon, Nationale Nederlanden, A.S.R., NIBC, Lloyds en BLG. Ook is de ASN Hypotheek met Duurzaam Wonen bij SNS verkrijgbaar. Heb je plannen om je huis te verduurzamen? Dan krijg je ook nog een aantrekkelijke rentekorting met deze hypotheek. Met deze variatie kunnen we de meeste mensen aan een hypotheek helpen en hebben we altijd wel een scherpe rente. Met voorwaarden die aansluiten op je plannen.

Wil je verzekerd zijn van een goed hypotheekadvies? En heb je geen zin om zelf eindeloos te vergelijken tussen de verschillende aanbieders, voorwaarden en mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek op snsbank.nl/afspraak.

SNS Drachten, Markt 66
SNS Heerenveen, Wettertoer 6

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden