Drachtstervaart - In de Luwte 1.3 a en b

Smallingerland - Drachten
Actueel aanbod

€ 305.000,- tot € 615.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 185m2
Kaveloppervlak
125 - 955m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Nieuwbouw Drachtstervaart in Drachten

Wonen in Friesland op een bijzondere woonlocatie in Drachten: de Drachtstervaart is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een groene, ruim opgezette en waterrijke omgeving. Het is dé plaats om een nieuwbouw woning te kopen direct aan het open vaarwater naar de Friese meren.

Fase 3A en 3B zijn nu in verkoop! Vrijstaand of twee-onder-een kap, met een riante ligging aan het water en ligplaats bij het huis. De woningen zijn fraai uitgevoerd. Deze type woningen worden in fase 3A en 3B voor de laatste keer aan geboden in nieuwbouwproject Drachtstervaart, dus het is nu of nooit! Verder worden er nog twee ruime hoekwoningen en een tussenwoning aangeboden, met een ligging vlakbij het water. Met optimale ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort creëren wij hier samen met u echt uw thuis.

Meer informatie? www.wonenindrachtstervaart.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drachtstervaart - In de Luwte 1.3 a en b
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 305.000,- tot € 615.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden