Drachtstervaart - In de Luwte 1.3

Smallingerland - Drachten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Friesland op een bijzondere woonlocatie in Drachten: de Drachtstervaart is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een groene, ruim opgezette en waterrijke omgeving. Het is dé plaats om een nieuwbouw nieuwbouw woning te kopen direct aan het open vaarwater naar de Friese meren. Dit najaar komt het aanbod in het laatste eiland In de Luwte I in verkoop. Ook hier komen woningen met ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort: zo creëren wij hier samen met u echt uw thuis.
Wilt u op de hoogte worden gehouden van het nieuwe aanbod van fase 3? Schrijf u dan in om op de hoogte gehouden te worden via de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drachtstervaart - In de Luwte 1.3
Koopwoningen
58
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden