Huren in Drachtstervaart

Smallingerland - Drachten
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 128m2
Kaveloppervlak
145 - 240m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nieuwbouw aan de Drachtstervaart
Wonen in Friesland op een bijzondere woonlocatie in Drachten: de Drachtstervaart is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een groene, ruim opgezette en waterrijke omgeving. Het is dé plaats om een nieuwbouwwoning te huren direct aan het open vaarwater naar de Friese meren. 

Woningaanbod
In Huren in Drachtstervaart worden 8 tussenwoningen en 2 hoekwoningen ontworpen. Alle 10 huurwoningen zijn ruim van opzet en voorzien van een tuin met berging. De woningen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder. Op de begane grond en de eerste verdieping heeft u het comfort van vloerverwarming en via de zonnepanelen op het dak wekt u uw eigen stroom op. 

Globale planning
Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de huurwoningen in Drachtstervaart. Hieronder vindt u een globale planning.
Start bouw: derde kwartaal 2022
Start verhuur: derde kwartaal 2023
Prognose oplevering: vierde kwartaal 2023

Wilt u ook huren in Drachtstervaart?
Schrijf u dan in als belangstellende en wij houden u op de hoogte over het proces van inschrijven en de ontwikkelingen in het project. 

Graag tot ziens in Drachtstervaart! 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Drachtstervaart
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
10
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden