Drachtstervaart - In de Luwte 1.3 d

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Smallingerland - Drachten
Actueel aanbod

€ 509.000,- tot € 548.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 185m2
Kaveloppervlak
135 - 450m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nieuwbouw Drachtstervaart in Drachten

Wonen in Friesland op een bijzondere woonlocatie in Drachten: de Drachtstervaart is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een groene, ruim opgezette en waterrijke omgeving. Het is dé plaats om een nieuwbouw woning te kopen direct aan het open vaarwater naar de Friese meren.

De laatste fase van het fraaie project 'In de Luwte 1' is nu in verkoop! Ruime geschakelde herenhuizen met een knipoog naar de pakhuizen van weleer. In deze woningen bevindt de woonkamer zich op de verdieping, om maximaal te kunnen genieten van het fraaie uitzicht aan zowel de voor-als achterzijde. De meeste van de pakhuiswoningen hebben een achtertuin aan het water, met een eigen ligplaats. Alle woningen zijn fraai uitgevoerd, met aandacht voor details. Met optimale ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort creëren wij hier samen met u echt uw thuis.

Kijk op www.wonenindrachtstervaart.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drachtstervaart - In de Luwte 1.3 d
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 17 beschikbaar
Prijs
€ 509.000,- tot € 548.000,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden