Wonen aan de Wuiteweg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Smallingerland - Drachten
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 119m2
Inhoud
290 - 491m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Wonen aan de Wuiteweg in Drachten ~ prachtige appartementen en levensloopbestendige woningen

COMFORTABEL STADS WONEN OP EEN FIJNE LOCATIE IN HET DORP
Al bekend in Drachten? Dan weet je dat de bomenrijke Wuiteweg een heel prettige woonomgeving is. Net geen centrum, overal aangenaam dichtbij, veel buurtgevoel.
Nieuw hier? Ontdek al het moois van Zuidoost-Friesland op een centrale plek in het Noorden. Je gaat wonen in een ‘groot dorp’ met bovengemiddeld veel voorzieningen, waar de hele regio blij mee is. Drachten heeft alles wat je nodig hebt – en soms een beetje meer. Schouwburg De Lawei (een paar minuten lopen van je nieuwe woning) staat bekend om zijn eigenzinnige programma. Meer cultuur: Museum Dr8888 en het natuurhistorisch museum, plus alle kunstgalerieën die Drachten rijk is. Mooi groen en speels initiatief: Kinderboerderij De Naturij.

De kwaliteiten van de woningen en appartementen zelf, dat blijven de voornaamste pluspunten om voor deze buitenkans te kiezen: 18 appartementen en 8 levensloopbestendige woningen om je helemaal thuis te voelen.

APPARTEMENTEN
De 18 appartementen vormen samen een kleinschalig appartementencomplex, verdeeld over vier woonlagen. 73 m² woonruimte, met het gemak van alles gelijkvloers. Elk appartement heeft twee slaapkamers plus een woonkamer die verbonden is met het balkon of terras. Het vele glas zorgt voor een mooie lichtinval en een goed uitzicht naar alle kanten.
Op de begane grond voor elk appartement een eigen (fietsen)berging. Er zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar.

DE ROBUUSTE WONINGEN
Deze 8 geschakelde woningen zijn levensloopbestendig; makkelijk, want één van de slaapkamers en de badkamer vind je op de begane grond. De woonkamer is tuingericht, waardoor je vanaf je bank geniet van het uitzicht over je eigen tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze indeling is optioneel aan te passen aan je wensen.
Verder is er veel licht door de mooie grote ramen met industriële twist. Op de eerste verdieping is ruimte voor twee slaapkamers en een techniekruimte. In de tuin vind je een (fietsen)berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen erf.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Wuiteweg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 275.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
Appartement, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden