Wonen aan de Wuiteweg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Smallingerland - Drachten
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 119m2
Inhoud
290 - 491m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De bouw is gestart!

Bouwnummer 19 nog beschikbaar!

Comfortabel stads wonen op een fijne locatie in het dorp
Al bekend in Drachten? Dan weet je dat de bomenrijke Wuiteweg een heel prettige woonomgeving is. Net geen centrum, overal aangenaam dichtbij, veel buurtgevoel. Nieuw hier? Ontdek al het moois van Zuidoost-Friesland op een centrale plek in het Noorden. Je gaat wonen in een ‘groot dorp’ met bovengemiddeld veel voorzieningen, waar de hele regio blij mee is. Drachten heeft alles wat je nodig hebt – en soms een beetje meer. Schouwburg De Lawei (een paar minuten lopen van je nieuwe woning) staat bekend om zijn eigenzinnige programma. Meer cultuur: Museum Dr8888 en het natuurhistorisch museum, plus alle kunstgalerieën die Drachten rijk is. Mooi groen en speels initiatief: Kinderboerderij De Naturij.

Bouwnummer 19
Maakt deel uit van 8 geschakelde levensloopbestendige woningen; makkelijk, want één van de slaapkamers en de badkamer vind je op de begane grond. De woonkamer is tuingericht, waardoor je vanaf je bank geniet van het uitzicht over je eigen tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze indeling is optioneel aan te passen aan je wensen. Verder is er veel licht door de mooie grote ramen met industriële twist. Op de eerste verdieping is ruimte voor twee slaapkamers en een techniekruimte. In de tuin vind je een (fietsen)berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen erf.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Wuiteweg
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 275.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
Appartement, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden