Drachtstervaart - In de Luwte 1

Smallingerland - Drachten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouw Drachtstervaart in Drachten

Wonen in Friesland op een bijzondere woonlocatie in Drachten: de Drachtstervaart is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een groene, ruim opgezette en waterrijke omgeving. Het is dé plaats om een nieuwbouw woning te kopen direct aan het open vaarwater naar de Friese meren.

Er is keuze voor iedereen: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en kavels. De woningen liggen bijna allemaal direct aan het water. Vanuit huis de Friese meren op? In het deelproject In de Luwte I heeft u uw eigen aanlegplaats! Met optimale ruimte voor individuele keuzes op het gebied van indeling en comfort creëren wij hier samen met u echt uw thuis.

Belangstelling in nieuwbouw Drachtstervaart? Schrijf u dan in via www.wonenindrachtstervaart.nl en wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drachtstervaart - In de Luwte 1
Start (voor)verkoop
01-09-2019
Koopwoningen
50
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden