Drachtstervaart

Smallingerland - Drachten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 160m2
Kaveloppervlak
137 - 814m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Binnenkort gaat de allerlaatste fase van nieuwbouwproject In de Luwte 1 aan de Drachtstervaart in Drachten in de verkoop.

10 Ruime twee-onder-een kap woningen én maar liefst 17 herenhuizen. Het grootste deel van deze herenhuizen heeft een tuin aan het water, met eigen ligplaats en uitzicht over de toekomstige passantenhaven. Vanwege het bijzondere uitzicht aan voor- én achterzijde, bevindt de woonkamer van deze herenhuizen zich op de eerste verdieping. Deze woonruimte biedt tevens vele indelingsmogelijkheden.

We laten u graag zien welke mogelijkheden deze woningen bieden tijdens de informatiebijeenkomst in de Lawei, die begin juli zal plaatsvinden.

Meer weten over deze unieke locatie?
Schrijft u zich dan in via de website! We houden u op de hoogte van de informatiebijeenkomst in De Lawei en de start verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drachtstervaart
Koopwoningen
27
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Smallingerland.

Aanmelden